A VTK Innosystem Víz-, Természet- és Környezetvédelmi Kft. egyike a Magyarországon jól ismert és elismert szakmai-műszaki szolgáltatásokat nyújtó vízgazdálkodási és környezetvédelmi tanácsadó cégeknek. Cégünk támogatást nyújt a vízgazdálkodás és környezetvédelem területén kormányzati, önkormányzati, ipari és honvédségi megbízóinak Szolgáltatásaink magukban foglalják a tudományos és műszaki tanácsadást éppúgy, mint a vízgazdálkodás és a környezetvédelem mérnöki feladatait, tervezést, valamint a projekt előkészítésétől a megvalósításig tartó folyamat különböző fázisainak menedzselését, végrehajtását. Akkreditált mintavételi csoportunk korszerű eszközökkel felszerelve terepi vizsgálatok elvégzésével áll megbízóink rendelkezésére.

Cégtörténet

A VTK Innosystem Kft., mint VITUKI Innosystem Kft. 1989-ben alakult meg a Vízgazdálkodási Tudományos Kutató Központ (VITUKI Rt.) és három korábbi kutató részvételével. Az új vállalkozás tevékenysége kezdetben hasonló volt az anyacégéhez, de az EU csatlakozás és az önállóan előtérbe kerülő környezetvédelmi szabályozás megjelenésének következtében kiterjesztettük tevékenységi körünket a vízgazdálkodás és környezetvédelem számos más területére. Az 1989-ben induló vállalkozás mára már és elismert jelentős szereplővé vált a vízgazdálkodási és környezetvédelmi szakterület tanácsadással foglalkozó cégek hazai piacának szereplői között.

A szolgáltatásaink körének bővülése, fejlesztése, valamint munkáink szerteágazó, földrajzilag esetenként távol eső volta miatt fellépő kihívásokra válaszul 2009-ben Győrben VTK Innosystem Nyugat-magyarországi Iroda néven helyi képviseletet nyitottunk.

Munkatársaink

Munkatársaink mindegyike magasan képzett, a vállalkozás fejlődése iránt elkötelezett szakember. Szakembereink által nyújtott speciális vízgazdálkodási, környezetvédelmi, műszaki, gazdasági szakértelmet kiegészíti az alkalmazott belső tudásmenedzsment rendszer, mely biztosítja a megszerzett tapasztalatok és információk hatékony felhasználását. Az összetett feladatok végrehajtására létrehozott ad-hoc projekt team-ek garantálják az elérhető leghatékonyabb és jó minőségű munkavégzést. Túl azon, hogy munkatársaink tapasztalt szakemberek és projektmenedzserek, széleskörű külső szakértői hálózattal rendelkezünk, amelyet a cég megalapítása óta folyamatosan építünk és bővítünk. Szakértőink számos alkalommal kipróbálásra kerültek korábbi együttműködéseink során. Ez lehetővé teszik számunkra, hogy megbízóink részére rövid határidővel, mindig egy rugalmas, tapasztalt és a feladatra szabott csapatot biztosítsunk.

Irodáink

központi iroda Budapesten

1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 47-49.
+36(1) 215-8857
titkarsag@vtkinnosystem.com

nyugat-magyarországi iroda Győrben

9026 Győr, Kagyló utca 6.
+36(96) 822-354
titkarsag@vtkinnosystem.com